Sovelluksen käytöstä EU:ssa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Brasiliassa ja Vietnamissa tai Kaliforniassa asuvien toimesta

Sovelluksen versiot, joita Kaspersky ja kumppanimme jakelevat Euroopan unionissa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Brasiliassa ja Vietnamissa (samoin kuin Kalifornian asukkaiden käyttöön tarkoitetut versiot), täyttävät henkilötietojen keräämistä ja käsittelyä koskevat vaatimukset, jotka on vahvistettu näillä alueilla.

Kun hyväksyt loppukäyttäjän käyttöoikeussopimuksen ja tietosuojakäytännön, vahvistat, että olet täysi-ikäinen ja voit asentaa Kaspersky-sovelluksen EU:ssa, Isossa-Britanniassa, Brasiliassa, Vietnamissa tai Kalifornian osavaltiossa Yhdysvalloissa. Kun Kaspersky-sovellus on asennettu, sinulle tarjotaan luettavaksi ja hyväksyttäväksi Kaspersky-sovelluksen alkuasennuksen ja käyttämisen vaatimat ehdot.

Voit myös hyväksyä kaksi valinnaista lauseketta: Kaspersky Security Network -Tietosuojalauseke, joka on tarpeen, jotta Ohjelmiston reaktionopeutta tieto- ja verkkoturvauhkiin voidaan parantaa, sekä Lauseke liittyen tietojen käsittelyyn markkinointitarkoituksissa, mikä on tarpeen, jotta Kaspersky voi tarjota juuri sinua hyödyttäviä tarjouksia. Jos hyväksyt nämä lausekkeet, voit peruuttaa hyväksynnän sovelluksen asetuksissa milloin tahansa.

Katso, hyväksy tai hylkää lisäehdot

Kun ensimmäisen kerran avaat tämän toimintonäytön sovelluksessa, sinua pyydetään myös hyväksymään lauseke liittyen tietojenkäsittelyyn VPN-toiminnon tarjoamista varten, mikä on välttämätöntä VPN-yhteyden toiminnan kannalta, ja Älykodin valvonta -toiminnon tarjoamiseen liittyvää tietojenkäsittelyä koskeva lausunto mikä on välttämätöntä Älykodin valvonta -toiminnon toiminnan kannalta (huomaa, että sinulla tulee olla voimassa oleva Kaspersky-sovelluksen tilaus, jotta Älykodin valvonta -toiminto voidaan ottaa käyttöön).

Jos haluat peruuttaa suostumuksesi tietojen toimittamiseen, jotka ovat tarpeen Älykodin valvonta -ominaisuuden tai VPN-ominaisuuden toimimiseksi, voit tehdä sen milloin tahansa.

Peruuta suostumuksesi ja sammuta vastaava ominaisuus

Jos hylkäät lausekkeen liittyen tietojenkäsittelyyn VPN-yhteyden tarjoamista varten, VPN-yhteys lakkaa toimimasta. Jos hylkäät Älykodin valvonta -toiminnon tarjoamiseen liittyvää tietojenkäsittelyä koskeva lausunto , Älykodin valvonta -ominaisuus lakkaa toimimasta.

GDPR:n ehtojen mukaan sinulla on tiettyjä oikeuksia henkilötietoihisi liittyen (lue lisätietoja tuotteiden ja palvelujen tietosuojakäytännön Oikeudet ja vaihtoehdot -osiosta). Yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisesti sinulla on oikeus poistaa Kasperskysta kaikki omat tietosi, jotka sovelluksen tämänhetkinen asennus on lähettänyt. Voit poistaa kaikki sovelluksen tämänhetkisen asennuksen sinusta lähettämät henkilötiedot Kasperskysta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun ja kertomalla laite- ja asennustunnuksesi.

Katso laite- ja asennustunnukset

Lisäksi, jos haluat käyttää oikeuttasi poistaa jo lähetetyt tiedot, voit ottaa meihin yhteyttä ja pyytää tietojen poistamista osoitteessa https://support.kaspersky.com/general/privacy .